top of page

Jumpland Aventura

JUMPLAND AVENTURA, és un nou concepte de parc d’aventura a la Costa Daurada (Vinyols i els Arcs) amb circuits de ponts, tirolines, rocòdrom i reptes d'altura.

Vam iniciar l'activitat a finals de l'any 2014 en una finca de 3Ha envoltada d'olivers autòctons i molt a prop de les principals platges de Cambrils.

Des de llavors ja han gaudit de l'aventura més de 156.000 nens i nenes, joves i adults, famílies i col·lectius diversos.

Jumpland Aventura es caracteritza per tenir unes infraestructures d'aventura úniques en un entorn privilegiat a la Costa Daurada amb el màxim nivell de seguretat pels aventurers/res.

Un parc responsable

Respecte pel medi ambient

La construcció del parc Jumpland no suposa cap impacte mediambiental per la zona. Tota la fusta utilitzada procedeix de boscos de tala sostenible.

Compromís amb la Integració

Les activitats del parc promouen valors formatius, sense importar la edat, sexe, o condició física, amb un clar objectiu d’integració.

Sostenibilitat

El parc s’alimenta en bona part d’energies renovables en el nostre compromís per un consum responsable.

Els nostres Valors

Som segurs

La teva seguretat es el nostre compromís. Totes les activitats es realitzen amb la màxima seguretat oferint la formació i l'equipament necessari en cada moment i activitat.

Som didàctics

Estem convençuts de que aprendre en un entorn diferent a les aules, diferent al nostre dia a dia familiar i professional, aporta grans beneficis. Fem tot el possible perquè surtis del parc amb nous coneixements i experiències que t’enriquiran.

Som divertits

La diversió i l’emoció estan garantits a Jumpland Aventura! Les nostres instal·lacions i totes les nostres activitats estan pensades perquè gaudeixis d’un dia de diversió amb els teus.

El nostre equip

bottom of page