Horari del Parc

 

Tancat temporalment per estat d'alarma COVID-19

 

Aprofitem aquests dies per preparar noves activitats.

Obertura del Parc al JUNY !!

Aviat concretarem el dia.

Obrirem amb noves i espectaculars activitats!!

És necessari fer la reserva prèvia abans de venir al parc per a realitzar totes les activitats d'aventura!!

Reserves en els formularis de contacte de la web,

o directament per compra On-line

 

Seguretat al parc

La teva seguretat és el nostre compromís

Per què JUMPLAND AVENTURA és segur?

Curs d'iniciació

Abans de començar, els nostres monitors especialitzats t’ensenyaran a utilitzar els Equips de Protecció Individual (EPI) i les instal·lacions, i practicaràs al Circuit d’Entrenament.

 Sistema de Línia de Vida Contínua 

A Jumpland Aventura, com a mesura de reforç de la seguretat, disposem d’un sistema mitjançant el qual sempre estaràs assegurat des de l’inici fins al final del circuit.

EPI (Equips de Protecció Individual)

Portaràs posat el teu EPI que et protegirà de qualsevol risc i que es composa d’un casc, un arnès, una corda i dos tracs o mosquetons.

Tirolines amb doble cable i frenat progressiu

Per garantir una diversió segura, les nostres tirolines disposen dels últims avenços en seguretat i frenada.

 Vestimenta i calçat 

És recomanable roba còmoda, calçat esportiu tancat i guants de ciclisme. També és important protegir-se de l’exposició perllongada al sol, cobrint-se el cap i utilitzant crema solar.

Normatives del parc

 

Normes dels Circuits i Activitats

Recomanacions

COVID-19(en construcció)

Serveis Jumpland

ZONA DE RESTAURACIÓ

Jumpland disposa d'una

zona de restauració per poder prendre un refresc, o celebrar un dinar/sopar amb companys o família després d'una activitat d'aventura.

Un espai Polivalent ideal per a150 persones.

ZONA INFANTIL

Jumpland ofereix als seus clients una zona d'esbarjo pels més petits.

Situat al pinar de Jumpland, disposa de diverses activitats pels més petits per iniciar-se en activitats d'aventura.

Espai d'accés lliure i sota vigilància dels pares o tutors.

CAMPAMENT DE TIPIS INDIS

Jumpland ha construït un campament de Tipis Indis originals, amb capacitat per 25 p/tipi

Són utilitzats per festes i celebracions com a complement temàtic a les activitats.

És un espai polivalent tancat per a diverses activitats de grup.

PARKING GRATUÏT

Jumpland disposa d'un parking gratuït en el seu interior per capacitat per uns 60 cotxes i 5 autobusos.

 

Preguntes frequents (FAQS)

 

Reserva d'activitats

1.-

Recomanem reservar l’entrada perquè es puguin realitzar les activitats una vegada al parc. Recorda que algunes activitats a Jumpland Aventura tenen l’aforament limitat. Podràs fer la teva compra / reserva de la teva entrada a través de la web, del correu electrònic info@jumplandaventura.com o trucant al telèfon 877 44 22 22 o 619 99 49 98

Vestimenta i calçat

2.-

A Jumpland es poden realitzar diversos tipus d’activitats. Per als circuits d’aventura, el rocòdrom i la tirolina és recomanable roba còmoda, calçat esportiu tancat i guants de ciclisme.

Edats mínimes

3.-

Jumpland ofereix activitats per tota la família. Pels infants més petits hi ha una zona infantil de jocs lliure (sota la responsabilitat d'un adult). A partir de 5 anys o de +1,15m d'alçada hi ha tot tipus activitats d'aventura dirigides. Pots compravar-ho a la nostre web, en l'apartat d'activitats i serveis.

Equipació obligatòria i segura

4.-

La organització de Jumpland proporcionarà als visitants l’equipació obligatòria per realitzar cada activitat, en el cas de que sigui necessària, tenint en compte les característiques de cada persona.

Menjar i beguda

5.-

A Jumpland disposem de servei de bar per a refrescar-se després de les activitats i també on es podrà gaudir de menjars (dinars/sopars) a la pèrgola amb vistes a l’aventura. Podeu consultar les ofertes combinades de menú amb activitats per a nens i nenes.

S’organitzen menus personalitzats per a tot tipus de grups i celebracions. (Comunions, Aniversaris, Festivals, Trobades..).

Exposició al sol

6.-

Jumpland compte amb zones d’ombra tot i ser un parc a l’aire lliure. Si es prolonga l’exposició al sol es recomanable cobrir-se el cap i utilitzar crema solar amb protecció.

Aparcament gratuït

7.-

Jumpland disposa de zona d’aparcament gratuïta per cotxes i autocars. La organització del parc no es farà responsable dels danys o sostracció dels objectes dels vehicles estacionats en les diferents zones d’aparcament habilitades. Per aquest motiu, s‘aconsella retirar tots aquells objectes susceptibles de ser sostrets de l’interior del vehicle.

Grups i organització

8.-

Els grups s’organitzaran en funció de les activitats i de les edats. Per la correcta organització del parc, dels grups i la durada de les activitats, l’aforament és limitat. Per assegurar l’entrada al parc, es recomana la reserva prèvia.

Duració de les activitats

9.-

L’activitat programada més llarga és de 2 hores i mitja de duració. És important tenir-ho en compte a l’hora de planificar la visita, ja que els grups són reduïts.

Seguretat al Parc Jumpland

10.-

Tant el disseny de las instal·lacions i normes de seguretat com la capacitació del nostre personal, garanteixen que la teva estància i diversió a Jumpland siguin totalment segurs. Perquè la seguretat al parc és fonamental, disposem de:

Curs d’iniciació: abans de començar, els nostres monitors especialitzats t’ensenyaran a utilitzar els Equips de Protecció Individual (EPI) i les instal·lacions, i practicaràs al Circuit d’Entrenament.

Equips de Protecció Individual: portaràs posat el teu EPI d’última generació que et protegirà de qualsevol risc i que es composa d’un casc, un arnés, una corda i dos tracs o mosquetons.

Sistema de Línia de Vida Contínua: a Jumpland, com a mesura de reforç de la seguretat, disposes d’un sistema mitjançant el qual sempre estaràs assegurat des del inici fins al final del circuit.

Tirolines amb doble cable i frenat progressiu: per garantir una diversió segura, algunes de les nostres tirolines disposen dels últims avenços en seguretat i frenada.

Animals domèstics

11.-

Està permesa l’entrada d’animals domèstics dins del recinte del parc.

Cruïlla: Camí de Sant Joan
amb C/ Francesc Català Roca
(43850 Cambrils) - Urb. Molí de la Torre


+34 877 44 22 22
+34 619 99 49 98

info@jumplandaventura.com

Jumpland Aventura, entitat col·laboradora

Link coordeadas google maps GPS:

Latitud 41,077222
Longitud 1,071389

41°04’38.6″N 1°04’17.2″E