fbpx

Tens algun dubte?

Reserva d’entrades

Recomanem reservar l’entrada per grups perquè puguin realitzar les activitats junts. Recorda que algunes activitats a Jumpland tenen l’aforament limitat. Podràs fer la reserva de la teva entrada a través de la web, del correu electrònic info@jumplandaventura.com o trucant al telèfon 877 44 22 22 o 619 99 49 98

 

Vestimenta i calçat

A Jumpland es poden realitzar diversos tipus d’activitats. Per als circuits d’aventura, el rocòdrom i la tirolina és recomanable roba còmoda, calçat esportiu tancat i guants de ciclisme.

Edats mínimes

Jumpland ofereix activitats per tota la família. Per als nens, disposem del circuit Mini Jump (a partir dels 5 anys i 1,15m d’altura, si mesura menys de 1,35m ha d’anar acompanyat d’un adult) i de les activitats a l’Hort Ecològic Mediterrani, al Centre d’Interpretació, i als  Tipis Indis, etc…

Equipació obligatòria i segura

La organització de Jumpland proporcionarà als visitants l’equipació obligatòria per realitzar cada activitat, en el cas de que sigui necessària, tenint en compte les característiques de cada persona.

Menjar i beguda

A Jumpland disposem de servei de bar per a refrescar-se després de les activitats i també on es podrà gaudir de menjars (dinars/sopars) a la pèrgola amb vistes a l’aventura. Podeu consultar les ofertes combinades de menú amb activitats per a nens i nenes.

S’organitzen menus personalitzats per a tot tipus de grups i celebracions. ( Comunions, Aniversaris, Festivals, Trobades..).

 

Informació i recomanacions per a discapacitats

Jumpland compleix amb la normativa vigent pel que fa als accessos per a persones discapacitades. Per a les activitats al exterior, consulta la taula de participació:

Discapacitat Participació (%)
Ceguera 0 %
Sordmudesa 100 %
Discapacitat física *
Discapacitat psíquica *
* Dependrà de cada persona, en funció del grau de discapacitat.

Exposició al sol

Jumpland compte amb zones d’ombra tot i ser un parc a l’aire lliure. Si es prolonga l’exposició al sol es recomanable cobrir-se el cap i utilitzar crema solar amb protecció.

Aparcament gratuït

Jumpland disposa de zona d’aparcament gratuïta per cotxes i autocars. La organització del parc no es farà responsable dels danys o sostracció dels objectes dels vehicles estacionats en les diferents zones d’aparcament habilitades. Per aquest motiu, s‘aconsella retirar tots aquells objectes susceptibles de ser sostrets de l’interior del vehicle.

Visites programades

Contacta amb l’organització del parc si vols programar la teva visita.

Grups i organització

Els grups s’organitzaran en funció de les activitats i de les edats. Per la correcta organització del parc, dels grups i la durada de les activitats, l’aforament és limitat. Per assegurar l’entrada al parc, es recomana la reserva prèvia.

Animals domèstics

No està permesa l’entrada d’animals domèstics dins del recinte del parc.

Duració de les activitats

L’activitat programada més llarga és de 2 hores i mitja de duració. És important tenir-ho en compte a l’hora de planificar la visita, ja que els grups són reduïts.

Seguretat al Parc Jumpland

Tant el disseny de las instal·lacions i normes de seguretat com la capacitació del nostre personal, garanteixen que la teva estància i diversió a Jumpland siguin totalment segurs. Perquè la seguretat al parc és fonamental, disposem de:

Curs d’iniciació: abans de començar, els nostres monitors especialitzats t’ensenyaran a utilitzar els Equips de Protecció Individual (EPI) i les instal·lacions, i practicaràs al Circuit d’Entrenament.

Equips de Protecció Individual: portaràs posat el teu EPI d’última generació que et protegirà de qualsevol risc i que es composa d’un casc, un arnés, una corda i dos tracs o mosquetons.

Sistema de Línia de Vida Contínua: a Jumpland, com a mesura de reforç de la seguretat, disposes d’un sistema mitjançant el qual sempre estaràs assegurat des del inici fins al final del circuit.

Tirolines amb doble cable i frenat progressiu: per garantir una diversió segura, algunes de les nostres tirolines disposen dels últims avenços en seguretat i frenada.

Allotjament recomanat

Si planeges gaudir de més d’un dia d’excursió, a la Costa Daurada existeix una amplia varietat d’allotjaments, perquè escullis el que més t’agrada. Des de un càmping per a l’estiu o un hotel amb encant, fins a una casa rural. Troba la informació aquí

banner1 Tens algun dubte?

Horari i reserves

banner1 Tens algun dubte?

.

Com arribar?

banner1 Tens algun dubte?

.

Ajuda’ns a millorar

banner1 Tens algun dubte?

.