fbpx

II JORNADA DE PORTES OBERTES PER A CENTRES EDUCATIUS Jumpland Aventura

2015-07-01-12.12.28-1280-300x169 II JORNADA DE PORTES OBERTES PER A CENTRES EDUCATIUS Jumpland AventuraÉs per a nosaltres un plaer convidar-los a assistir a la nostra II Jornada de Portes Obertes per a Centres Educatius, que tindrà lloc el dimarts 12 de maig de 2015 a les 17:30h a les nostres instal·lacions.

JUMPLAND AVENTURA ECOLÒGICA, és un parc de multiaventura recorregut per ponts amb diferents obstacles i alçades, i tirolines molt especials. Disposem també d’un camp d’oliveres, un hort ecològic i un laberint dels sentits. És un espai on la diversió, les emocions, l’ecologia i l’aprenentatge vivencial es combinen per aconseguir que el pas per les nostres instal·lacions sigui una experiència vital que enriqueixi a tots els participants.

Més informació a www.jumplandaventura.com

Durant la jornada de portes obertes us volem mostrar totes les activitats que podreu portar a terme en les nostres instal·lacions i com estan relacionades amb el currículum. Però també volem que visqueu en primera persona la nostra aventura (cal portar roba i calçat còmode).