fbpx

Dia/Nit d'aventura Jumpland

dia-aventura-foto-2 Dia d'aventura Jumplanddia-aventura-foto-2 Dia d'aventura Jumplanddia-aventura-foto-2 Dia d'aventura Jumpland

Dia/Nit d’aventura Jumpland inclou:

 

1. Circuits d’Aventura de ponts i tirolines :

Circuit Mini Jump, Big Jump o Super Jump*

Diversió i aventura en més de 500 metres de recorreguts a 1,5, 5 o 11 metres d’alçada: reptes, ponts, escales, rocòdrom i tirolines. Una experiència que s’ha de viure!!

A escollir un Circuit: Mini Jump, Big Jump o Super Jump*

El Mini Jump consisteix a superar reptes, ponts, rampes, cordes, gronxadors, escales, finalitzant amb salt de tirolina infantil. Circuit per als júniors, a partir d’una alçada de 1,15m.

El Big Jump ofereix diversió i aventura a + de 5 metres d’alçada amb reptes, ponts, escales, rocòdrom acabant amb una espectacular tirolina.

El Super Jump és pels més intrèpids i aventurers. És un recorregut a 11 metres d’alçada, amb reptes, ponts, escales, rocòdrom acabant amb l’espectacular tirolina MegaJump de gran velocitat i arribada sota terra.

Circuit de tirolines

Recorre el parc d’aventura sense esforços amb les 4 tirolines grans. Entre elles destaca la tirolina Mega Jump, de 140 metres, de gran pendent i velocitat amb sortida amb vistes al mar i arribada en una cova amb efectes de llum, so i efectes especials (a partir de 10 anys). Espectacular !!!

*Els circuits i tirolines s’escolliran en funció de l’edat, alçada, habilitat i motivació.

2. Dinar/Sopar Jumpland a la Pèrgola

Menú barbacoa Jumpland:
Pica pica – Amanides – Barbacoa de carn o verdures, pa, aigua o refresc, postre o café

Preu

– Adults: 35€
– Nens/es: 20€ (circuit MiniJump)

Opcionalment: Jocs pels nens i nenes, i activitats teambuilding pels més joves.

Després de dinar o sopar el nens/es tindran una hora amb els nostres monitors per a fer jocs cooperatius – teambuiding, slackline, tirolines,.. Cada dia aventures diferents! ( +3.-€ – mínim 6 nens/es)

 

 

 

 

Horari i reserves

dia-aventura-foto-2 Dia d'aventura Jumpland

.

Com arribar?

dia-aventura-foto-2 Dia d'aventura Jumpland

.
dia-aventura-foto-2 Dia d'aventura Jumpland